Connected by heARTs

Ψηφιακός οδηγός για εικονική εκπαίδευση
Ο ψηφιακός οδηγός θα είναι περιγραφικός, επεξηγηματικός, ελκυστικός και διαδραστικός, μέσω του οποίου οι νέοι με και χωρίς αναπηρία θα μπορούν να βελτιώνονται προσωπικά και επαγγελματικά, μέσω της υποστήριξης των εργαζομένων νέων, να αυξάνουν τις γνώσεις και την κατανόηση του εαυτού τους και του άλλου , επωφελής για τη βελτίωση της αμοιβαίας συνεργασίας και την αμοιβαία πρόοδο προς ένα πιο σταθερό και ισχυρό μέλλον. Ο οδηγός θα διαφέρει από τις παραδοσιακές προσεγγίσεις σε αυτό το θέμα, λόγω της ισχυρής και συμβολικής ιδέας του τελευταίας τεχνολογίας.

Η επικοινωνία μέσω της τέχνης μπορεί να είναι από πολλές απόψεις πιο περιπετειώδης, ισχυρή, δυναμική, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι ευαίσθητη, μαλακτική και συμπονετική. Ακολουθώντας την ιδέα ότι η παλαιότερη γνωστή μορφή επικοινωνίας ήταν οι πίνακες, μέσω των οποίων οι άνθρωποι αντιπροσώπευαν τους φόβους και το περιβάλλον τους, πιστεύουμε από καρδιάς και σθεναρά ότι χρησιμοποιώντας καλλιτεχνικές δεξιότητες όπως η ζωγραφική, ο ήχος και η κίνηση ως μέθοδος αλληλεπίδρασης με άλλους.

Στον σχεδιασμό του O1, οι εταίροι είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία νέων και επανεγγραφών παραδοσιακών και άλλων μεθόδων για τη συμμετοχή και τη συμμετοχή νέων με ή χωρίς αναπηρίες και την προσαρμογή τους στην τρέχουσα παγκόσμια ασταθή κατάσταση που προκαλείται από την πανδημία Covid-19 και τον σχεδιασμό και τον επανασχεδιασμό στην ψηφιακή εποχή.

Ο εικονικός οδηγός μεθοδολογίας εκπαίδευσης θα διαδοθεί κυρίως από πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως το Facebook, το Instagram και το Tik Tok, αλλά θα είναι επίσης σε μορφή ψηφιακού εγγράφου που αποτελείται από διάφορα χρήσιμα θέματα, σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης των εικονικών εκπαιδευτικές συνεδρίες, ποια διαδικτυακά εργαλεία είναι χρήσιμα, ανάλογα με το θέμα και την κατάσταση, πώς να διατηρήσετε τη συμμετοχή των νέων κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και πολλές εναλλακτικές προτάσεις και υποδείξεις, που θα λάβουν μορφή σε μορφή κειμένου, εικόνας, σύντομου βίντεο και ήχος.

Πριν θέσει τα θεμέλια για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του O1, το έργο απογειώνεται με τη διεξαγωγή δυναμικής και λεπτομερούς έρευνας και ανάλυσης σε κάθε χώρα εταίρο με στόχο την άμεση διερεύνηση, με ειδικούς, εργαζόμενους νέων, πολιτιστικούς οργανισμούς και ιδρύματα που εργάζονται, υποστηρίζουν , και φροντίδα για νέους με αναπηρία, καθώς και για νέους με και χωρίς αναπηρία. Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα από την έρευνα και την ανάλυση θα παρέχουν χρήσιμα δεδομένα που θα ενσωματωθούν στην επόμενη φάση που θα είναι η δημιουργία και ανάπτυξη της έννοιας και της δομής της μεθοδολογίας.

Σκοπός του έργου είναι:

* Να διευκολύνει τη συνεργασία και τη δικτύωση μεταξύ νέων με και χωρίς αναπηρία μέσω της ανάπτυξης καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.

* Να αναπτυχθούν συμπεριφορές χωρίς διακρίσεις και να μειωθούν οι προκαταλήψεις προς τα άτομα με αναπηρία μεταξύ της τοπικής νεολαίας.

* Να ενδυναμώσει τους εργαζόμενους νέων και τη δημιουργικότητα των νέων, εξοπλίζοντάς τους με καλλιτεχνικές δεξιότητες και να τους ενθαρρύνει να συμμετέχουν ενεργά στην πολιτιστική ζωή.